Teknovation Logo
robot

 
  • Parker Aerospace har adapteret et program fra flymotorproducenten Rolls-Royce, døbt Zero-Defects, som produktionen af aluminiumsemnerne (billedet) er underlagt såsom afgratning i hånden, og som Torben Bøgh Jensen (baggrunden) har været på kursus i i Singapore.

20. juni 2021, kl. 12:26 

MillPart efterlever Zero-Defects

teknovationNr. 7 - 2021   Underleverandøren MillPart A/S har udviklet sig til specialist i fremstilling af hydraulikkomponenter til aerospaceindustrien. Og der er fart på ordrerne fra USA, hvor kravene er Zero Defects.


Zero Defects - ingen fejl.

Det er mantraet i aerospaceafdelingen hos de danske hydraulikeksperter hos MillPart A/S, der efter det seneste års Covid-19-uro i fly- og aerospaceindustrierne igen producerer komponenter på livet løs, med virksomhedens avancerede produktionssetup.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Kravene til fremstillingen af de hydrauliske komponenter i form af manifoldblokke, der styrer et flys vinger og haleror, og som er centrale i den ti-årige aftale, som MillPart har indgået med amerikanske Parker Aerospace, er således til at tage at føle på.

Fra aluminium-blokmaterialet 2219, der er håndsmedet, varmebehandlet/hærdet og ultralydskontrolleret, kommer det til fabrikken direkte fra en Parker Aerospace-godkendt leverandør i USA. Til kontrollen af det færdigbearbejdede emne med 2.000 målepunkter for at sikre positionstolerancen inden for få hundrededele mellem et væld af huller med og uden gevind.

Derimellem skal virksomheden leve op til en lang liste af andre produktionskrav beskrevet i en Parker Aerospace-leverandørs kravspecifikation, der er udviklet ud fra principperne i Parker Aerospace’ kvalitetsprogram Zero Defects, som relaterer sig til AS/EN 9100:2018 aerospace-kvalitetsstandarden.

Gennem et samarbejde med en række stærke hjemlige aktører inden for den spåntagende leverandørkæde, er det lykkedes at finde frem til et setup, der netop har sikret en profitabel produktion, og som kan skaleres yderligere op.

Nærmere bestemt leverer DMG MORI i uge 38 det tredje fem-aksede bearbejdningscenter i form af et DMU80eVO, der skal supplere to DMU60eVo-maskiner i det automatiserede setup, der er udviklet og installeret i samarbejde med automationsspecialisterne fra QRS. 

Læs hmeget mere i en stor, spændende artikel i det aktuelle Special Edition-magasin, udsendt med Teknovation 7/2021,, som kan åbnes i online-versionen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media