Teknovation Logo
robot

 
  • VOLA-direktør Johannes Saugbjerg fortsætter som formand for DI Sydøstjylland.

10. juni 2021, kl. 10:52 

VOLA-direktør fortsætter som DI Sydøstjylland-formand

DI Sydøstjylland meddeler, i forlængelse af den årlige ordinære generalforsamling, at VOLA-direktør Johannes Saugbjerg fortsætter på pladsen som formand for regionalforeningens 586 lokale virksomheder.


Der var både genvalg og nyvalg på dagsordenen, da DI Sydøstjylland onsdag afholdte generalforsamling. Administrerende direktør Johannes Saugbjerg, VOLA A/S, fortsætter ligesom de to næstformænd, direktør Lars Nonbye fra virksomheden Ole Nonbye A/S i Odder samt koncerndirektør Anders Brix fra Palsgaard A/S i Juelsminde.

Derudover blev direktør Mikkel Krogslund Andersen, Nissens A/S i Horsens, direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S i Odder, medindehaver Flemming Laursen, Ejvind Laursen A/S i Hedensted, direktør John Riis, LGT Logistics A/S i Horsens, direktør Hans Christian Schur, Schur Pack Denmark A/S i Horsens, direktør Svend K. Andersen, HiFlux Filtration A/S i Hedensted, og Managing Director Kasper Bregendahl, Simpson Strong-Tie A/S i Odder, alle genvalgt, mens der var nyvalg af tømrermester Jens Arne Pedersen fra AJ Byggeservice A/S i Horsens, som blev valgt ind i bestyrelsen som repræsentant for byggeriet, i forlængelse af efterårets fusion af DI og Dansk Byggeri.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Den kommende periode skal vi arbejde for, at vores lokale virksomheder både nu og i fremtiden kan få den arbejdskraft, som de har brug for. Det begynder allerede nu at give udfordringer, og derfor arbejder bestyrelsen også med, at flere unge skal tage en erhvervsuddannelse," siger Johannes Saugbjerg, og tilføjer:
 
"Jeg er glad for, at vi både har fået et nyt medlem fra byggeriet samt, at de øvrige otte medlemmer blev genvalgt, så vi kan fortsætte det arbejde, vi er godt i gang med. Og jeg ser frem til at tage en ny tørn som formand for vores mange dygtige virksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og på Samsø".
 
Ud over de allerede nævnte, så fortsætter også medejer Tine Valente, Steel Products A/S, dirketør Thomas Iversen, Brimas A/S, direktør Mikkel Krogslund Andersen, Nissens A/S,  direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S og direktør Hans Christian Schur, Schur Pack Denmark A/S, i bestyrelsen, da de ikke var på valg i år.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik