Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars Neofeed-familie er oplagt til produktiv skrubfræsning med sine otte skærhjørner.

Teknovation nr. 7/2021

Produktiv skrubfræsning

Neofeed hedder en aktuel familie fra Iscar inden for skrubfræsere, der tilbyder brugeren øget produktivitet og reducerede omkostninger, fremhæver den danske forhandler, KJV A/S.


ISCAR har netop introduceret Neofeed til fræsning med udskiftelige, dobbeltsidede platter med otte skærehjørner, og hoveder tilgængelige i diametre fra 50 til 100 millimeter i to forskellige designs, dels FFQ8 FSZ-12 med 12 grader skærevinkel til fræsning med høj tilspænding pr. tand med en ap op til 1,50 millimeter samt MFQ8 FSZ-12 med 22 graders skærevinkel til fræsning med moderat tilspænding med enAp op til 3,0 millimeter

Ved fræsning nær ved en ”væg” bruges MFQ8 FSZ-12 som mod-fræsning. Begge hoveder anvender samme platte.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Når hovedet er monteret, dannes en positiv skærevinkel, som giver et let skærende værktøj, der anvender mindre skærekræfter og dermed mindre power fra maskinen. Plattesædet er formet således, at platten ligger stabiltog fastspændt, og den kan derfor modstå selv svær bearbejdning.

Hovederne er fintandede og egner sig væsentligt til skrubopgaver hos værktøjsmageren såvel som i fly- og aerospaceindustrierne samt til generel maskinbearbejdning, fremhæver Iscar.

FFQ8 SZMU 120520 er en sobbeltsidet platte med otte skærekanter, specielt designet radius 2,0 plattehjørne med forstærket skærekant øger styrken ved fræsning nær ved væg. FFQ8 SZMU 120520 er til stål, ferritisk og martensitisk rustfrit stål, støbegods og hærdet stål (ISO P, K og H). Endeligt er der FFQ8 SZMU 120520, som er fremstillet i Iscars seneste kvaliteter med belægninger, som sikrer plattens levetid og produktivitet Samme platte kan monteres i begge typer fræsehoveder.

FFQ8/MFQ8 FSZ er iøvrigt designet som fintandet. Kølekanaler direkte til hvert plattehjørne sikrer effektiv køling og øget produktivitet. Den beskyttende belægning på værktøjsløsningen sikrer bedre spånflow og beskytter imod rust og slid, fremhæver Iscar.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik