Teknovation Logo
robot

 
  • Det er allerede nu muligt - online - at bladre i den kommende udgave - nr. 4/2021.

16. april 2021, kl. 11:34 

Brancher klar til mere genåbning

teknovationNr. 4 - 2021   Metal-, plast- og maskindustriernes virksomheder, såvel som leverandørerne hertil, er klar til stadig mere genåbning. Læs mere i seneste nummer, der er online nu, og uddeles fra mandag.


I den aktuelle avis har redaktionen været rundt i hele landet, og bringer masser af spændende læsestof om de seneste forberedelser frem mod genåbningen.

Det gælder blandt andet hos Leth Steel i Viborg, hvor man har investeret i en ti kiloWatt-fiberlaser, der samtidig er den første af sin slags i Bystronic BySmart-byggelinjen i Danmark. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Additive Manufacturing, AM, vinder aktuelt stadig mere frem. Det gælder blandt andet hos Danitech A/S ved Haderslev, hvor man er i færd med at produktudvikle en 3D-metalprintet ventilblok til en aktuator. Senest er AM også på fremmarch inden for pladeformning, hvor der 23. april er mulighed for at deltage i et Zoom-møde om mulighederne, som omtales i plade-temaet, der denne gang også stiller skarpt på pladevalsning af rørinstallationer og diverse softwares til netop pladebearbejdning med meget mere.

Michael Lundbechs seneste sprøjtestøbe-investeringer i Ringsted, såvel som Schnoor-Plasts ditto i Hobro er tilsvarende i fokus ligesom Niebuhr Gears A/S ved Ikast er godt forberedt på øget afsætning af store tandhjul, både ved moderselskabet i Danmark, såvel som i det nu 100 procent-ejede datterselskab Niebuhr Gears Tianjin i Kina.

I spåntagningstemaet introduceres danske Kristian Busks næste Coromant-stilling, idet han er udnævnt til Senior Lean Consultant inden for CoroPlus PIP-aktiviteterne, der igangsættes på globalt plan i disse uger. Duroc Machine Tool er også klargjort til mere vækst, blandt andet i kraft af at man nu også repræsenterer italienske FPT i Danmark, såvel som i det øvrige Norden, hvor det kompletterer Doosan-aktiviteterne. Alt sammen noget, som virksomheden glæder sig til at præsentere på VTM 2022, der holdes 8.- 11. februar 2022 i Odense. Læs også om yderligere kapacitet hos blandt andet Emerson i Næstved, som senest har fået både et Okuma-drejecenter, leveret af Flextek A/S, og før det et fem-akset Grob-fræsecenter på plads, leveret af CNC Force. Sidstnævnte inviterer nu også til spændende demo-dage alle fredage frem til sommmerferien. Nordjyske Strauss Industri har besluttet sig for at investere i yderligere et CMZ-drejecenter, denne gang en CMZ TA300YS-drejebænk, som Maskingruppen A/S skal levere. En stor fire-akset præcisions-maskine er også kommet på plads hos HMA, i Langeskov-afdelingen, leveret af Masentia A/S. Fortiva og Mazak genoptager nu muligheden for at høre mere om Innovativ Fræsning, som man havde succes med inden seneste nedlukning. Endeligt stilles skarpt på den seneste investering ved Røtkjær Modeller i Brøndby, der har indkørt et fem-akset DMG MORI DMU 50-center, med tilhørende PH150-paletteautomat.

Der er også specialtemasider om robotteknologi, og her en større reportage fra Engskov Maskinfabrik A/S, der har fået deres robotløsning godt igang, og således også kan tilbyde kapacitet på blandt andet robotsvejsning kombineret med fuldautomatisk boring og affasning med meget mere.

Se hele online-udgaven ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik