Teknovation Logo
robot

 
  • Index Traub håber, at man ved at skubbe eventet til sommerperioden kan få flere besøgende over de fem dage med Open House, som traditionelt har pænt rykind fra det meste af Europa.

6. april 2021, kl. 08:48 

Åbent hus hos Index Traub til sommer

Den traditionelle forårsevent ved Index- og Traubværkerne nær Stuttgart er grundet Covid-19-krisen skubbet til dagene 28. juni til 2. juli.


Covid-19-restriktioner har umuliggjort deltagelser i messer som Metav og AMB i det forgangne år, og har også sat sit præg på tyske Index Traubs traditionelle Open House-events i foråret sidste år.

Det bliver også tilfældet i år, men dog kun på den måde, at eventet er rykket til senere, så flere vil være vaccineret og dermed kan møde frem, fremhæver producenten, som opfordrer interesserede til at sætte X ud for dagene 28. juni til 2. juli.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og selv om der er udsigt til lidt mere "forhåndsreservation", større afstand og godt med afspritning ved de udstillede maskiner, så forventer Index Traub et pænt rykind, og ser frem til at præsentere årets program nærmere.

Det står fast, at de seneste maskindesigns og -modeller kommer i fokus. Både i Traub og i Index-byggerækkerne, ligesom der også er lagt an til rundgang ved produktionerne, som vil være åbne for de registrerede deltagere, på de aftalte tidspunkter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik