Teknovation Logo
robot

 
  • Samputensili og de tilhørende produktionssteder i Italien indlemmes nu i EMAG Group.

8. marts 2021, kl. 13:28 

Samputensili opsluges af EMAG Group

EMAG Group meddeler, at man har overtaget selskaberne Samputensili Machine Tools og Samputensili CLC, og begge selskabers produktionsværker samt 87 medarbejdere, der nu vil indgå i gruppens fremadrettede aktiviteter, der overordnet styres fra tyske Salach.


Italienske Samputensilis hidtidige aktiviter, der er centreret omkring to selskabsadresser i Bologna-området, videreføres af EMAG Group, som dermed konsoliderer sig inden for kombinerede CNC-centre til tandhjulsfræsning og -slibning.

De italienske maskiner vil i nær fremtid blive inddraget i et fælles maskinprogram, ligesom udviklingsaktiviteterne vil blive koordineret fremadrettet, hvor der kun på få områder er tale om, at der er sammenfald i de eksisterende programmer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med i overtagelsen følger 87 dedikerede medarbejder på de to italienske værker, hvis kompetencer, der tæller næsten fem årtiers historie, EMAG glæder sig over at kunne fastholde, og vil bestræbe sig på at videreudvikle, ligesom det gør sig gældende for de eksisterende medarbejdere i EMAG på tandhjuls-fremstillingsområdet, understreger EMAG-CTO Achim Feinauer i en udtalelse i forbindelse med meddelelsen om overtagelsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik