Teknovation Logo
robot

 
  • Det nye samarbejde betyder en klar styrkelse af Esprit Cam i Danmark med kunden i centrum, fremhæver Peter Uhrskov Berg fra Esprit Nordic og Kenneth Abel far DMG MORI Denmark.

4. marts 2021, kl. 13:58 

Esprit Nordic og DMG MORI i samarbejde

En stærkt stigende efterspørgsel på et effektivt og brugervenligt Cam-system har lagt grunden for et samarbejde mellem Esprit Nordic og DMG MORI Danmark, meddeler parterne.


Efter lanceringen af Esprit Cam-forhandlingen i efteråret hos Esprit Nordic har virksomheden såvel som den anden danske forhandler DMG MORI Danmark mærket et generelt øget behov i markedet.

For at optimere tilbuddet til de danske kunder har de to virksomheder nu valgt at etablere et formelt samarbejde.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dette sker for at sikre et bredere forankret supportteam og ikke mindst yderligere kompetencer til understøttelse af projekter og Turn-Key-løsninger, fremhæver parterne.

Samarbejdet betyder, uddybes det, at kunderne får bedre muligheder for etablering af High-End Cam-software, installering af certificerede postprocessorer, tidsstudier, undervisning i produktion på egne emner, Turn-Key-projekter og andre konsulentydelser som programmering og indkøring af emner.

Endelig resulterer samarbejdet, ifølge Peter Uhrskov Berg fra Esprit Nordic og Kenneth Abel far DMG MORI Denmark, i etableringen af et passende mandskab til at indgå samarbejder med danske erhvervsskoler.

Faktisk er Esprit Cam-softwaren, ifølge parterne, allerede ved at blive implementeret på den første danske erhvervsskole.

Dermed kan lærlinge i relevante fag fremadrettet benytte softwaren allerede i forbindelse med deres uddannelse, og medarbejdere i industrien vil kunne tage på efteruddannelse i den i AMU-regi, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik