Teknovation Logo
robot

 
  • Finn Sandau har netop rundet 30 års-jubilæumsdagen ved KJV.

1. marts 2021, kl. 13:48 

Finn Sandau har rundet 30 år ved KJV

Ved forårets indtræden fejrer KJV i år et flot 30 års-jubilæum, idet Finn Sandau 1. marts har været i virksomheden i tre fulde årtier.


Finn Sandau fejres 1. marts for hele 30 års-jubilæum hos KJV A/S.

De første mange år var Finn Sandau ansat som salgskonsulent i det daværende KJ Værktøj, som siden har skiftet navn til KJV. Den funktion blev efterfølgende skiftet ud med rollen som intern disponent og salgssupport.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Finn Sandau fremhæves som stærk inden for både skærende værktøj og maskiner, og qua hans mange år hos KJV har han haft sin gang i flere af KJV-afdelingerne. Spørger man ham, hvad han holder mest af ved sit arbejde, er listen lang:

”En uforudsigelig hverdag med formidling af produktviden/service til både kendte og nye kunder, spændende opgaver, gode kollegaer, godt arbejdsmiljø og stor arbejdsfrihed er med til at gøre arbejdsdagen alsidig og spændende – to dage er sjældent ens,” fortæller Finn Sandau i forbindelse med fejringen på jubilæumsdagen.

I sin fritid holder han meget af sport, især fodbold og skisport, og under normale omstændigheder tager han gerne på skiferie hvert år. Når han ikke dyrker sport, nyder han gode venners og familiens selskab – især børnebørnene har han stor glæde af. Og så går han heller ikke af vejen for et godt handymand-projekt, fremhæver KJV om jubilaren.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik