Teknovation Logo
robot

 
  • Pr. 1. marts er det 52-årige Allan Hansen, som står i spidsen for Hjernø Værktøjsfabrik.

26. februar 2021, kl. 10:39 

Allan Hansen afløser Aage Agergaard som CEO

Hjernø Værktøjsfabrik A/S meddeler, at Allan Hansen pr. 1. marts tiltræder som CEO, hvor han afløser medejer og hidtidig øverste direktør Aage Agergaard, som dog fortsætter som chef for forretningsudvikling i Odense-virksomheden.


Hjernø Værktøjsfabrik i Odense skifter ud på direktørposten og henter sin fremadrettede CEO hos en af virksomhedens mangeårige kunder, HN Group i Billund, idet den hidtidige salgsdirektør her, 52-årige Allan Hansen, tiltræder pr. 1. marts som CEO for Hjernø.

Allan Hansen medbringer over 30 års erfaring fra plastbranchen. Han skal med sin profil være med til at styrke det kommercielle og kunderettede hos Hjernø Værktøjsfabrik, der har som målsætning at udbygge sin position som Skandinaviens førende værktøjsfabrik over de kommende år - herunder ved fortsatte investeringer i såvel branchens dygtigste specialister som teknologi og produktionskapacitet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"I et stærkt ansøgerfelt var Allan fHansen ra begyndelsen én af vores foretrukne kandidater. Han kommer med en unik kombination af dyb, faglig viden, kendskab til plastindustrien og en veldokumenteret kommerciel næse, som er svær at finde i vores branche," siger Aage Agergaard, der selv har været direktør i Hjernø Værktøjsfabrik siden han købte sig ind i virksomheden i 2004.

Aage Agergaard ejer fortsat 1/3 af Hjernø Værktøjsfabrik og vil frem over få titel af chef for forretningsudvikling. Han får dermed endnu bedre tid til at medvirke til den fortsatte udvikling af virksomheden.

For Allan Hansen, der oprindeligt er uddannet først værktøjsmager og siden konstruktør, er det på samme tid vemodigt og spændende at sige farvel til plastbranchen og goddag til værktøjsbranchen:

"Jeg har fulgt Hjernø Værktøjsfabrik i mange år, blandt andet som kunde, og det har altid været en virksomhed, jeg har set op til. Aage og jeg deler mange af de samme forretningsmæssige værdier, og jeg kommer til en virksomhed i vækst med et godt setup i form af en dygtig ledelse og nogle enormt dygtige medarbejdere," siger Allan Hansen.

Hjernø Værktøjsfabrik har eksisteret siden 1946 og beskæftiger i dag cirka 65 medarbejdere - heraf en lang række specialister inden for værktøjsfremstilling, projektledelse og plastproduktion.

Virksomheden, der leverer sprøjtestøbeværktøjer til en række store industrivirksomheder i Danmark og Nordeuropa, fik i 2019 ny majoritetsejer i form af kapitalfonden VækstPartner Kapital og har et strategisk fokus på både at tilbyde højt specialiserede værktøjer og en komplet servicepakke rundt om værktøjet i form af blandt andet teknisk rådgivning.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik