Teknovation Logo
robot

 
  • Det aktuelle DMG MORI Magazine - 01-2021 - stiller skarpt på digitalisering, automation og bæredygtighed.

25. februar 2021, kl. 14:02 

Digitalisering, automation og bæredygtighed

Med forårets komme er der også en aktuel udgivelse fra DMG MORI, som hvert halve år udgiver en større pjece om de seneste tiltag og lanceringer. De gennemgående temaer er denne gang digitalisering, automation og bæredygtighed.


Det 76 sider store DMG MORI Magazine 1-2021 er udsendt, og her berøres naturligt de aktuelle tendenser inden for moderne metalbearbejdning - både når det gælder spåntagende CNC-maskiner såvel som inden for det seneste til Additive Manufacturing, AM.

De overordnede temaer er digitalisering og automation, som også går igen i de seneste maskiner i produktporteføljen, såvel som det er gennemgående for fremstillingen af maskinerne fra DMG MORI i dag.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Desuden er der artikler om koncernens indsats når det gælder bæredygtighed, og dermed CO2-neutral fremstilling af de højteknologiske løsninger.

Arbejdet har været i gang igennem de seneste ti år, og de seneste år er der arbejdet intenst med at nedbringe CO2-udslippet på værkerne, og på de ydelser, der er fra CNC-maskinerne forlader værkerne, til de står ude ved brugerne. Og maskinerne er også udviklet, så de kan anvendes "grønt", og således kan de også returneres til genanvendelse. Det er "normen" pr. årsskiftet i hele koncernen, og inden for 2021 også kravet til koncernens leverandører.

Se mere herom ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik