Teknovation Logo
robot

 
  • Den første leverance fra Index Traub af C200-modellen i det opdaterede design er aktuelt installeret ved Ejnar Hansen Maskinfabrik ved Broager.

24. februar 2021, kl. 08:54 

Første Index C200 i seneste design hos Ejnar Hansen Maskinfabrik

I sidste uge installeredes et japansk Muratec-drejecenter og i denne har Ejnar Hansen Maskinfabrik A/S så også fået sit syvende C200-drejecenter fra tyske Index, der samtidig er det første fra værket i det opgraderede design.


Index Traub Danmark-servicetekniker Steen Birger Hansen har aktuelt installeret det seneste C200 CNC-drejecenter hos Ejnar Hansen Maskinfabrik ved Broager.

Det er en særlig oplevelse, da der samtidig er tale om den første leverance fra den sydtyske producent i det aktuelt opgraderede design for C200-modellen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ejnar Hansen Maskinfabrik udvider med maskinen firmaets kapacitet på drejeområdet, og det er samtidig virksomhedens syvende Index C200 CNC-drejecenter. Maskinen dækker et område for komplekse drejeemner med en diameter op til 65 millimeter.

Virksomhedens automatiserede afkotnings-, dreje- og fræse-maskiner såvel som løsninger til overflade-/slibe-processer omfatter med de seneste maskiner nu mere end 25 CNC-maskiner, der betjenes af virksomhedens omtrent 40 kvalificerede medarbejdere.

Med den seneste udvidelse på komplekse drejeemner føler virksomheden sig godt rustet til at bistå i forbindelse med såvel konstruktion som fremstillingen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik