Teknovation Logo
robot

 
  • Så er årets andet nummer på vej ud til læserne. Allerede nu kan man læse om Lars Broe Rustfri Stål og en stribe andres investeringer i moderne metalbearbejdning.

20. februar 2021, kl. 12:52 

Stadig flere tager et step op

teknovationNr. 2 - 2021   Det aktuelle nummer, som nu er ude i onlineversionen, og mandag lander hos læserne, rummer en række artikler om danske metalbearbejdningsvirksomheder, der investerer og udvider deres kompetencer og kapacitet. Det gælder eksempelvis Lars Broe Rustfri Stål, der har fået en Bystronic Xpert Pro 250 på plads i produktionen.


Køb af først en Bystronic Xpert 40 og siden også en større Xpert 150 fik i februar Lars Broe Rustfri Stål til at integrere en tredje og større af slagsen, der skal gøre firmaet endnu mere fleksibel og omstillingsparat. På plads i produktionen er således kommet en Bystronic Xpert Pro 250. Med den har medarbejderne nu mulighed for at fortage buk på op til tre meter i længden og otte millimeter i tykkelsen i rustfri plade med en bukkekraft på 250 tons. Således har de nu mulighed for at fremstille kantbukkede emner fra små, over mellemstore til store af slagsen, fremhæves det.

Lars Broe Rustfri Stål er langt fra den eneste, der har hævet niveauet, og fået yderligere kompetencer og kapacitet på plads. I det aktuelle Teknovation kan man også læse om forberedelserne til installaering af 3D-laserskanner hos AVK Plast A/S, der har valgt at udvide med en Zeiss Comet løsning med tilhørende GOM Inspect-software, eller om REA Automatdrenings udvidelse med en Wenzel 3D-koordinatmålemaskine.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er også artilkler om Migatronics invesstering i en moderne Prima Power Shear Genius-løsning, der er installeret i produktionen i Fjerritslev, MAN Energy Solutions fortsatte digitale satsninger, som senest har rykket virksomheden inden for ægte maskinsimulering, eller om Grundfos' tilkøb til lærlingene på industritekniker- og  værktøjsmageruddannelserne ved Bjerringbro-virksomheden; en fem-akset DMU50 fra DMG MORI eller eksempelvis EMC Industries aktuelle udvidelser med hele tre Doosan-maskiner, dels en CNC-drejebænk, et vertikalt CNC-bearbejdningscenter samt ikke mindst en avanceret, seks-akset SMX3100ST-drejecenter, mens Ishøj Mekaniske har fået installeret en fræsecelle, vhor et Brother-center er koblet op med en Kuka-robot, og hos Nøhr Maskinservice har Mazak afleveret et QuickTurn350MY-2000U-drejecenter ved Nøhrs Maskinservice såvel som et vertikalt VCN530C-bearbejdningscenter er installeret af Mazak hos Svends Værktøj mens IPL i Lem har fået installeret et stort, horisontalt HCN12800.

Et stort fem-akset fræsecenter er også på vej til AM Tooling, som hos Maskingruppen har fundet et Hartford 5BC-538-portalcenter, der har et fodaftryk på hele 140 kvadratmeter, som Odense-virksomheden senere på året skal have leveret. Allerede i uge 11  leverer Masentia et horisantalt Matsuura H.Plus 405N-center mens man hos TurnTech ser frem til at WM Machines installerer et Tornos SwissGT25-langdrejecenter i den kommende tid.

Læs meget mere i det aktuelle Teknovation 2/2021, der kan ses online ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik