Teknovation Logo
robot

 
  • ”Det har naturligvis været en spændende og lærerig proces for begge parter. Vi er enige om, at vi har landet en aftale, som vil være bæredygtig i en lang årrække,” udtaler direktør og medejer Henrik Holvad, i forbindelse med salgschef Christian Aarups medejerskab.

25. januar 2021, kl. 09:38 

Christian Aarup bliver Rival-medejer

Christian Aarup, der gennem det seneste år har været en del af maskinfabrikken Rivals bestyrelse, er nu også en del af ejerkredsen, meddeler virksomheden. 


Ved årsskiftet blev salgschef Christian Aarup en del af ejerkredsen på Rival.  

Han har således købt en andel af virksomheden, hvilket både ejer og direktør Henrik Holvad, og firmaets bestyrelse ser som et stort aktiv, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Blandt andet har den nye medejer haft en væsentlig andel i virksomhedens markante succes på krævende nationale og internationale markeder, påpeges det.

Henrik Holvad og Christian Aarup går ind i det nye parløb med en fælles målsætning om at fortsætte den positive udvikling af firmaet, både hvad angår kunder, medarbejdere og økonomi.

Gennem det seneste år har Christian Aarup været bestyrelsesmedlem ud over sin stilling som salgschef, og det har skærpet hans mod på og lyst til selv at få hånden på kogepladen som medejer.

Dertil betyder fælles ambitioner og værdisæt et optimalt fundament for videreudviklingen det gode samarbjde, uddyber han.

Endelig vil medejerskabet øger trygheden hos firmaets kunder, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere. De ved nu, at det RIVAL, de kender, vil bestå i en lang årrække, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik