Teknovation Logo
robot

 
  • Product Manager Lars Tromborg er Flexteks kontaktled til japanske Okuma, som han har fulgt igennem det meste af sin nu 35-årige karriere, ikke mindst på styringssiden.

19. januar 2021, kl. 14:48 

Lars Tromborg 35 år hos Flextek

I Flextek A/S kan man bryste sig af en række erfarne medarbejdere. Aktuelt er det Product Manager Lars Tromborg, som onsdag den 20. januar kan fejre 35 års-jubilæum.


Sidste år fejrede Gert Lindved 35 års-jubilæum ved Flextek, og nu følger Lars Tromborg op, ligeledes med et 35 års-jubilæum, for ansættelsen ved det daværende Johannes Christensen A/S, Vejle, som siden er blevet til Flextek i Hedensted.

Allerede ved ansættelsen stiftede han bekendtskab med NC-styringer, og herunder også nogle af de første japanske, styrede Okuma-maskiner i Danmark. Siden blev det til CNC-styringer, og Okumas egen OSP-platform, som Lars Tromborg har fulgt tæt i forskellige funktioner i firmaet igennem de 35 år.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Lars Tromborg har også fulgt robotalderen i Flextek-regi tæt, og er en ekspert, når det gælder automatisering med de tidligere blå Motoman-robotter, i dag kendt som Yaskawa. Sideløbende med Okuma-repræsentationen indgår han derfor også løbende i projekter med hele produktionsceller, og herunder ikke mindst konstruktion af disse samt den kombinerede programmering mellem maskiner og robotter.

Mange Flextek-kunder har derfor igennem årene mødt Lars Tromborg i forbindelse med forudgående produkttests, enten hos Flextek, eller hos en af huset maskinproducenter, såvel som ude ved kunderne, når de komplette, kundetilpassede løsninger er blevet kørt ind, og det er også fortsat en funktion, som man kan møde ham i.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik