Teknovation Logo
robot

 
  • 2. til 4. februar bydes på verdenspremierer i sydtyske Pfronten, hvor DMG MORI blandt andet præsenterer CLX 450 TC, der fremhæves som et fremtidssikret, seks-sidet center for kompletbearbejdning i én opspænding.

18. januar 2021, kl. 15:22 

Pfronten-event bliver i år både Live og digitalt

DMG MORI holder 2. til 4. februar traditionen tro Open House Pfronten-event, som i år vil blive en samtidig Live og digital event fra de sydtyske produktionsfaciliteter.


Grundet de skærpede rejserestriktioner og den fortsatte smittespredning holder DMG MORI i år Open House Pfronten som både et Live og samtidig digitalt event, hvor hele verden inviteres til at følge med "hjemmefra", og alligevel blive introduceret for nogle af de seneste CNC-maskiner fra producenten, fordelt på i alt 43 opstillinger i showroom-faciliteterne. De digitale webinarer præsenteres på i alt seks sprog.

Heriblandt er der også flere verdenspremiere, blandt andet på undervisalcentret CLX 450 TC, med B-aksen, understøttet af compactMASTER dreje-/fræsespindel i stedet for en traditionel værktøjsrevolver, og supporteret af en fuldautomatiseret værktøjsvesler med værktøjsmagasin, for minimering af skiftetider, grundet denne særlige B-akse-"faktor", som DMG MORI introducerer konstruktionen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Fuldautomatiseret drift er i det hele taget det gennemgående tema for årets Pfronten-event, hvor der blandt opstillingerne vil blive vist hele 25 komplette celler, og herunder det aktuelt lancerede PH Wheel, der er et palette-baseret system, og en ligeledes fuldautomatiseret løsning, der supportere Automated Guided Vehicles, AGV' er, med produktnavnet TH-AGV, som sørger autonomt for transport af 16 værktøjsforme gennem fremstillingsprocesserne.

Udstillingsmæssigt bliver det også til premiere for både DMF 300|8 og det kompakte fræsecenter M1 ligesom DMG MORI vil benytte lejligheden til at introducere de seneste løsninger inden for Additive Manufacturing, AM, med Lasertec-byggelinjen i fokus, og på softwaresiden vise det seneste til både enkeltstående maskiner såvel som hele produktionsceller.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik