Teknovation Logo
robot

 
  • Til Horns S117-system kan der nu leveres specielle designs på bare fem arbejdsdage, fremhæver den skandinaviske samarbejdspartner, JR Tools.

Teknovation nr. 2/2021

Specielle designs til System S117

Tyske Paul Horn tilbyder nu muligheden for at levere specielle designs inden for fem arbejdsdage, særligt til S117-formstiksystemet, oplyser den skandinaviske partner, JR Tool.


Horn har aktuelt optimeret sit eksisterende Greenline-system, så brugerne ikke kun har adgang til det facontilpassede skær, men, nu også den tilpassede værktøjsholder inden for en kort tid.

Derved garanteres optimal støtte fra værktøjsholderen, selv til de mest komplekse profiler, fremhæver JR Tool, Vejle, der repræsenterer Horn i Skandinavien.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Brugeren afgiver en forespørgsel efter Greenline-systemet sammen med komponenttegningen og modtager et tilbud med tilbudstegningen af facon skær og holder inden for to arbejdsdage. Efter bestillingen modtager kunden tegningen til godkendelse inden for 48 timer. Efter godkendelsen leverer Horn specialværktøj inden for fem arbejdsdage.

Greenline-systemet fås til skær i mængder på 3 til 20 styk og 1 eller 2 værktøjsholdere, og tilbyder værktøj med bredder på 10, 12, 16, 20, 26, 32 og 45 millimeter, som er præcisionsslebet til den form, der passer til applikationen. Den maksimale formdybde afhænger af bredden på skæret.

Værktøjsbelægningen er specielt valgt til hver anvendelse og fås til materialegrupperne P, M, K og N. De firkantede skaftholdere fås i standardstørrelser fra 10 gange 10 til 32 gange 32 millimeter. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik