Teknovation Logo
robot

 
  • En Cosen C-tech C2-båndsav er nu på vej til Vivo Production.

3. december 2020, kl. 07:26 

Cosen C2-sav til Vivo Production

Øget behov for præcisionafkortning har ført til, at Vivo Production, fra syddanske Lundsbjerg, har indgået aftale med Maskingruppen om levering af en kompakt Cosen C-tech C2-båndsav.


Vivo Production opgraderer nu maskinparken med en kompakt Cosen C-tech C2-båndsav, som skal anvendes til afkortning af materiale til emner, der efterfølgende skal i en robotløsning for præcisionsbearbejdning, oplyser Area Sales Manager Nicolaj Sændergaard Petersen, Maskingruppen, der ser frem til at levere båndsaven.

Saven er opbygget med liniarføringer, og kan tage emner op til  diameter 260 millimeter i rundt materiale, der afkortes med  en 5 hestekræfter-motor, der driver den 34 millimeter høje klinge.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Saven har en justerbar hastighed mellem 20 og 100 meter/minuttet, og er udstyret med justerbart tryk til hver skruestik, spåntransportør samt tilbagetræk af den bagerste skruestik, efter hvert savesnit så man kan sikre lang levetid på båndsavsklingerne, fremhæver Nicolaj Søndergaard Petersen.

Ligeledes åbner den bagerste faste skruestik sig med 3 millimeter så den ikke slæber hen af materialet den skal til at save.

Den kompakte båndsav er desuden udstyret med en brugervenlig Mitshibshi-styring, der kan håndtere op til 100 afkortningsjobs ad gangen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik