Teknovation Logo
robot

 
  • Mazak-direktør Lars Lynge tog onsdag eftermiddag det første spadestik til det kommende domicil ved Middelfart, der er placeret klods op af E20-motorvejen.

2. december 2020, kl. 18:12 

Så er første spadestik taget i Middelfart

Onsdag eftermiddag blev første spadestik til Mazaks byggeri af et godt 2.100 kvadratmeter dansk domicil taget på Stensgaardsvej i Middelfart på Fyn. Mazak Danmark venter at overtage om et år.


Med udsigten til i slutningen af 2021 at få nøglerne i hånden til det kommende Yamazaki Mazak Danmark-domicil tog administrerende direktør Lars Lynge onsdag den 2. december det første spadestik til byggeriet, som NJ Gruppen herefter har igangsat.

Der er ikke bare tale om mere moderne rammer, men også mere end det dobbelte areal af hvad virksomheden i dag råder over i Ringsted. Hertil kommer en beliggenhed i topklasse ud til E20-motorvejen ved Middelfart, som allerede nu vil være synligt for forbipasserende, der kan se det opsatte skilt om byggeriet, og således ved selvsyn følge med, ved passager ved Lillebælt på Fyn-siden, når det skyder op i løbet af 2021.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Igangsætningen af byggeriet har været undervejs i noget tid, og startskuddet kan nu lyde, så der til sommerpausen kan være rejsegilde. Efter planen overtager vi nøglerne inden december 2021,” sagde Lars Lynge, inden han satte spaden i jorden.

Bagefter drag forsamlingen kaffe og spiste wienerbrød i dagens anledning. Ud over repræsentanter fra teamet der nu skal i gang med byggeriet; entreprenør- og udvikler NJ Gruppen, AI Arkitekter & Ingeniører samt Cowi, var også økonomichef Allan Møllenbach fra Mazak Danmark, så man kunne holde forsamlingen under ti personer, inklusive den fremmødte presse.

I det godt 10 meter høje byggeri vil der blev etableret cirka 560 kvadratmeter showroom-faciliteter, og hertil 300 kvadratmeter testfaciliteter, maskinmodtagelse og klargøring, som kan understøttes med en stor portalkran, der kan løfte af og på lastbilerne, som kan køre helt ind i arbejdsområdet, når byggeriet er færdigt.

Herudover bliver der naturligvis også etableret kontorfaciliteter, møde- og undervisningsrum samt lobby, for de gæster, der løbende vil komme forbi i det centrale hovedsæde.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik