Teknovation Logo
robot

 
  • Ved at give Autodesk Fusion 360-brugere lettere adgang til information om skærende værktøj, anbefalinger og viden om unikke bearbejdningsmetoder, håber Sandvik Coromant at forenkle Cam-programmeringsarbejdet væsentligt.

19. november 2020, kl. 07:16 

Coromant i samarbejde med Autodesk

Sandvik Coromant og Autodesk har annonceret et officielt samarbejde med henblik på forbedret værktøjsdataintegration i industrisoftwareproducentens Cam-softwareudbud.


Med et netop annonceret samarbejde ønsker Sandvik Coromant og Autodesk at forbedre mulighederne ikke mindst med Autodesk Fusion 360 Cam-software.

Materialer bliver hele tiden lettere, hårdere og stærkere, og CNC-maskiner bliver tilsvarende mere avancerede. Dertil kommer at batchstørrelser bliver mindre og komponentdesign mere komplicerede. Dette fører til et øget behov for CAM-programmering og dygtige Cam-brugere, fremhæver den svenske producent af skærende værktøj.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det første trin i samarbejdet bliver at tackle den komplekse opgave med at specificere de skærende værktøjstyper og bestemme den mest effektive måde at anvende dem.

Sandvik Coromant introducerer over 2.500 nye produkter om året, og samarbejdet giver firmaet mulighed for at dele denne viden med endnu flere Autodesk Fusion 360 Cam-brugere, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik