Teknovation Logo
robot

 
  • Westphals Cad/Cam og DMG MORI's samarbejde i Tyskland videreføres nu i Danmark, hvor salg og rådgivning primært ledes af Kenneth Abel i samarbejde den øvrige salgsstyrke fra DMG MORI Denmark.

30. oktober 2020, kl. 07:02 

DMG MORI og Esprit i dansk samarbejde

I samarbejde med Esprit i Danmark har DMG MORI Denmark indledt et samarbejde, hvor de to virksomheder supporterer hinanden, og hvor maskinerne kan leveres med godkendte postprocessorer.


Der er nu adgang til godkendte postprocesserer til Esprit Cam til alle DMG MORI-maskiner i Danmark.

Det er resultatet af et aktuelt samarbejde mellem Westphal Cad/Cam og DMG MORI Denmark, Fredericia, omkring Esprit-salg til egne, såvel som andre maskiner, oplyser Kenneth Abel, der skal varetage samarbejdet med Westphal, og bistå det øvrige salgsteam fra DMG MORI Denmark med salget.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Samarbejdet styrkes nu, idet DMG MORI Denmark sætter egne ressourcer ind, og vil trække på den opbyggede viden i Tyskland, såvel som den, der gælder på allerede installerede CNC-maskiner i Danmark.

Med i undervisningen vil være koncernens aktiivteter i DMG MORI Software Solutions, i sydtyske Pfronten, som siden 2007 har samarbejdet med Esprit, og opbygget en større undervisnings-platform, for løsninger til producentens maskiner.

I første omgang gennemgår det danske salgsteam grundig undervisning, så man kan supportere ved kunderne, oplyses det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik