Teknovation Logo
robot

 
  • Den hidtidige Coromant-Vice President Helen Blomqvist, med ansvar for Product Management samt R&D stryger nu helt til tops.

28. oktober 2020, kl. 09:18 

Helen Blomqvist til tops hos Coromant

Den hidtidige President for Sandvik Coromant, Nadine Crauwels, er skiftet til CEO for hele Sandvik Machining Solutions-koncernen, og i stedet er udnævnt Coromants hidtidige Vice President Helen Blomqvist, med ansvar for Product Management samt R&D.


Sandvik AB meddeler, at Helen Blomqvist er udnævnt til øverste chef for Sandvik Coromant, hvor hun afløser Nadine Crauwels, er skiftet til CEO for hele Sandvik Machining Solutions-koncernen, som også omfatter blandt andet Seco Tools, Walter og Dormer Pramet med flere.

Helen Blomqvist har været i Coromant siden 2003, og blandt andet fungeret som produktionschef, chef for R&D, og siden øverste direktør for Coromant-salgsorganisationen i Nordeuropa samt senest som Vice President med ansvar for Product Management samt R&D.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Førend tilknytningen til Coromant har Helen Blomqvist taget sin ingeniøruddannelse ved Stockholm Universitet, hvorfra han siden også gennemførte en ph.d.-uddannelse inden for Structural Chemistry.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik