Teknovation Logo
robot

 
  • Rolf Schmidt Industri Plast har i år blandt andet investeret i en CNC-drejebænk fra Mazak, der har vist sig at være en velvalgt tilføjelse.

28. oktober 2020, kl. 06:44 

Yderligere maskininvesteringer hos Rolf Schmidt

Rolf Schmidt Industri Plast har i år investeret over tre millioner kroner i dels en CMS-portalfræser, der nu er idriftsat lige ved siden af den eksisterende i produktionen, og i en CNC-drejebænk fra Mazak.


Kolding-virksomheden Rolf Schmidt Industri Plast holder sig til planen og optimerer løbende i produktionen. Således er det også i år blevet til flere maskintilføjelser.

Senest en portalfræser fra CMS, oplyser direktør Flemming Andreassen, der kan notere, at pæn aktivitet i medicinal- og levnedsmiddelindustrierne, kompenserer for nedgang i ordreindgangen fra andre brancher:
 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi er hjulpet af, at vi servicerer mange forskellige typer kunder. Det har været med til at afbøde faldet i omsætningen”, påpeger Flemming Andreassen.

Selvom man stadig ikke er helt på budget i det sydjyske, har virksomheden holdt fast i de allerede planlagte maskininvesteringer. Lidt over tre millioner kroner er det samlet til. Og ud over investeringen i en CMS-portalfræser, der nu er idriftsat lige ved siden af den eksisterende i produktionen, har man indkøbt en mindre CNC-drejebænk fra Mazak, der har vist sig at være en velvalgt tilføjelse i maskinparken:

”Vores gamle drejebænk blev stort set aldrig brugt, men den nye er i gang hele tiden. Den har allerede bevist sit værd, og viser igen at ny teknologi gør en forskel. Portalfræseren var en nødvendig investering, da den er større og mere fleksibel kapacitetsmæssigt, end den vi havde i forvejen”, konstaterer Flemming Andreassen og tilføjer, at man i samme ombæring også har købt en rundsav til opskæring af plast. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik