Teknovation Logo
robot

 
  • Skole- og gymnasieklasser kan fremadrettet også få besøg af industritekniker.nu's unge rollemodeller, hvor de kan høre om uddannelserne til industritekniker og værktøjsmager.

23. oktober 2020, kl. 11:08 

Besøg på skoler og gymnasier

I industritekniker.nu er man godt i gang med et projekt, hvor man vil bringe metalbearbejdning ud til folkeskole- og gymnasie-afgangsklasser for at skærpe deres appetit på uddannelserne til industritekniker og værktøjsmager.


Initiativet industritekniker.nu har løbende afviklet et uddannelsesprojekt i hovedstadsregionen, hvor man har bragt metalindustrien og grundskolerne sammen med uddannelserne som industritekniker og værktøjsmager i fokus.

Det har netop ført til indsendelsen af en afsluttende rapport, der er fremsendt til Region Hovedstaden. Sideløbende er der i projektet udviklet et mini-skoleprojekt, der fortsætter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Her tilbydes interesserede folkeskole- og gymnasie-afgangsklasser besøg af industritekniker.nu's unge rollemodeller, hvor de beretter om uddannelserne, og på den møde fremlægger mulighederne for at blive industritekniker- og værktøjsmager i "øjenhøjde" med de uddannelsessøgende, fremhæver industritekniker.nu, som står til rådighed for interesserede med mini-skoleprojektet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik