Teknovation Logo
robot

 
  • Brødrene bag ECM Industries, Søren J. Christiansen (t.v.) og Esben J. Christiansen (t.h.), glæder sig over at endnu en stor eksportordre er hevet i land. Særligt interessant er det, at det omfatter leverancer fra alle afdelinger, både ECE Engineering, CPM og produktionerne i Kolding og Øster Starup, herunder pladebearbejdning, spåntagning såvel som svejsning.

21. oktober 2020, kl. 15:06 

Kæmpe eksportordre til ECM Industries

Endnu engang er en større millionordre landet i ECM Industries' produktion. Der er tale om en eksportordre på mere end én millioner euro.


Hele ECM Industries-butikken er inddraget i den aftale om leverancer, som virksomheden i dag onsdag har indgået, og som andrager eksport for mere end én millioner euro.

Særligt interessant er det, at det denne gang omfatter alle materialer og processer, som virksomheden gør sig i, altså både Engineering, metalbearbejdning såvel som plast, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den løbende udvikling af virksomhedens processer samt de løbende investeringer i kapacitet, teknologi og knowhow gør at virksomheden til stadighed kan agere, også selv om "verden er på den anden ende". Hos ECM Industries har man travlhed, men er samtidig ikke bange for at tage flere store opgaver. Det gælder også i det aktuelle tilfælde.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik