Teknovation Logo
robot

 
  • Sidste uges ixperience days ved Index Traub i det sydtyske forløb godt, og blev gennemført i en tryg og sikker form, understreger producenten.

20. oktober 2020, kl. 08:52 

Fornuftigt rykind hos Index Traub

Sidste uges ixperience days hos Index Traub, i det sydtyske nær Stuttgart, forløb godt og der blev udvekslet gode informationer i en tryg og sikker form, understreger producenten.


Åbent hus-arrangementer har i noget tid været lukket helt ned i det meste af verden. Index Traub-værkerne i det sydtyske åbnede i sidste uge lidt op, og inviterede til ixperience days, hvor man skulle reserve tid.

Det fungerede godt, og de besøgende ankom på tilpassede tidspunkter, så der hele tiden var personale klar til at tage imod dem, og god afstand mellem værter og besøgende, såvel som mellem de forskellige grupper, der blev vist rundt.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med ixperience days var målet, dels at introducere de seneste digitale teknologier tilknyttet CNC-maskinprogrammet, og dernæst at fremvise fuldautomatiserede løsninger, med blandt andet integreret robotteknologi i maskinerne.

Og med det rykind, som firmaet havde, er der lagt an til, at der vil komme flere initiativer fremadrettet fra de sydtyske værker, lover Index Traub.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik