Teknovation Logo
robot

  • Tidligere på året gav Chiron AM Cube-konceptet verdenspremiere ved en virtuel husudstilling på det sydtyske værk. Nu er den første maskine leveret hos en kunde.

15. oktober 2020, kl. 09:28 

Chiron har leveret første AM Cube

Den første kunde har nu modtaget en AM Cube fra sydtyske Chiron. Løsningen er en hybrid mellem et traditionelt fem-akset CNC-fræsecenter og så en egentlig Additive Manufacturing-produktionscelle.


Med initiativet AM Cube, der omfatter Additive Manufacturing, AM, såvel som mulighed for CNC-fræsning af emner i én og samme opspænding (samt introduktion af automationsmodulet VariocellUno), er den sydtyske værktøjsmaskinproducent Chiron aktivt gået ind i AM-området.

Basis er baseret på virksomhedens mangeårige ekspertise inden for spåntagende CNC-metalbearbejdning, der så kobles sammen med AM-teknologi i en hybrid løsning, som man har set et marked for, understreges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og forleden leveredes så den første solgte AM Cube-løsning hos kunden, hvor den nu er taget i brug, oplyser Chiron.

Kunden har ønsket en løsning, hvor printhovedet på centret ændres/udskiftes under en aktiv print-/belægningsproces. Det gør det muligt at opfylde forskellige proceskrav, hvor ét printhoved benyttes til at opnå høj overfladekvalitet, og et andet anvendes til eksempelvis høj materialedeponeringshastighed, understreger Chiron, der i Danmark repræsenteres af Flextek A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik