Teknovation Logo
robot

 
  • MADE findes i dag i en række byer landet over, og som ny national klynge for avanceret produktion vil organisationen fremover få et endnu stærkere lokalt aftryk, konstateres det.

2. oktober 2020, kl. 16:32 

MADE udnævnt til national klynge

Manufacturing Academy of Denmark, MADE, er blevet udpeget som national klynge for avanceret produktion.


'National klynge for avanceret produktion' er navnet på den klyngeorganisation, som det kommende år skal samle og styrke økosystemet inden for Produktionsdanmark ledet af Manufacturing Academy of Denmark, MADE.

Det fremhver MADE-formand og Senior Vice President Supply Chain i Danfoss Drives, Morten Buhl Sørensen, der ser frem mod at takle den nye opgave, der er blevet betroet organisationen:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi er stolte over udpegningen af MADE som ny national klynge for avanceret produktion, og vi vil gå ydmygt og flittigt til den store opgave, der er blevet betroet os," siger han, og fortsætter:

"Vi vil sikre et endnu stærkere samarbejde på tværs af landet med fokus på at bygge bro mellem klyngen og de regionale erhvervshuse. Det skal ske for at sikre verdensklasse produktion i alle dele af Danmark.”

MADE’s direktør, Nigel Edmondson, uddyber:

”Som noget nyt vil vi i tæt samarbejde med erhvervshusene tilbyde, at vi kommer ud i små og mellemstore virksomheder og tilbyder sparring til konkrete forbedringer, som kan realiseres inden for en arbejdsuge. Vi har partnere over hele landet, og med det nye samarbejde får vi et endnu stærkere lokalt aftryk. Det er vi rigtig glade for.” 

Udpegelsen sker som en del af strategien Erhvervsfremme i Danmark 2020-2023, hvor Danmarks Erhvervsfremmestyrelse har valgt de erhvervs- og teknologiområder, som fremtidens offentligt finansierede klyngeindsats skal fokusere på. På hvert område vil der i fremtiden kun være én offentligt finansieret klyngeindsats.

Avanceret produktion dækker værdikæder inden for fremstillingsindustri, produktionsvirksomhed og automationsteknologi. Et væsentligt delsegment består af virksomheder inden for fremstillingsindustrien, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik