Teknovation Logo
robot

 
  • Ropox' hidtidige ejere, administrerende direktør Tommy Jensen (t.v.) og teknisk direktør Poul-Erik Pedersen (t.h.), der her modtager Næstveds Erhvervspris 2018, sælger nu virksomheden til svenske AddLife.

1. oktober 2020, kl. 15:56 

Svenske AddLife køber Ropox

Ropox A/S i Næstved, der er en førende dansk producent og leverandør af behovstilpassede køkken- og badeværelsesløsninger inden for rehabiliteringssektoren, er solgt til AddLife AB, der vil fortsætte den danske virksomhed som hidtil.


Svenske AddLife har torsdag underskrevet en aftale om at erhverve alle aktierne i det danske selskab Ropox i Næstved, der primært udvikler, designer og producerer hjælpemidler til ældre og andre med særlige behov.

Den danske virksomhed, der har en betydelig produktion i datterselskabet All Steel, har en omsætning på cirka 65 millioner kroner. Overtagelsen giver AddLife adgang til hjemmeplejesegmentet i Danmark og ses tilmed som en rigtig god tilføjelse til virksomhedens eksisterende nordiske aktiviteter inden for hjemmepleje i forretningsområdet Medtech.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ropox fortsætter således som hidtil med de hidtidige ejere, teknisk direktør Poul-Erik Pedersen og administrerende direktør Tommy Jensen, som daglig ledere for Virksomhedens 73 ansatte.

Både Poul-Erik Pedersen og Tommy Jensen ser frem til den kommende konstellation, som rummer spændende muligheder for fremtidig vækst, såvel i Danmark som på andre markeder.

”Ved at købe Ropox har vi nu etableret AddLife i hjemmeplejesegmentet i hele Norden. Købet er helt i tråd med den øgede efterspørgsel efter forskellige hjælpemidler til at forbedre evnen til at bo hjemme,” siger VD Kristina Willgård, AddLife.

Købet forventes kun at have en marginalt positiv effekt på AddLifes indtjening pr. aktie i regnskabsåret 2020.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik