Teknovation Logo
robot

 
  • Gromas Maskinfabrik betegner sig som underleverandør af spåntagende bearbejdning, smede- og montageopgaver til fødevare-, Medico-, Offshore- samt øvrige Industri.

1. oktober 2020, kl. 07:32 

Gromas melder om væsentlig fremgang

Gromas Maskinfabrik A/S annoncerer et flot halvårsresultat i 2020.


Gromas Maskinfabrik A/S fremhæver et en flot fremgang i første regnskabshalvår 2020 på såvel omsætning som bundlinje i forhold til samme periode sidste år.

Virksomheden har produktionsfaciliteter i Århus og Odder og har godt 40 medarbejdere, og direktør Søren Agerbæk er stolt over resultatet i en COVID19-tid.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han påpeger, hvorledes virksomheden også bidrager med at sikre flere unge mennesker kommer i gang med håndværkerfaget eksemeplvis gennem medlemskab af industritekniker.nu og netop pr. 3. august har fået Patrick Mortensen i lære som Industritekniker.

Firmaet har gennemsnit tre lærlinge i gang med en uddannelse. 

Dertil fremhæver han investeringer i en bred vifte af højteknologiske maskiner og processer, hvilket har givet stor fleksibilitet hos kernekunderne.

De seneste 5 år har virksomheden derfor kunne lande et positivt resultat, og fremtiden ser også meget lovende ud, konstaterer Søren Agerbæk.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik