Teknovation Logo
robot

 
  • Den netop lancerede Mazak Variaxis C-600, der kommer med virksomhedens seneste styring SmoothAi, der gør brug af kunstig inteligens i diverse features.

Teknovation nr. 11/2020

Variaxis C-600 lanceret

Mazak er på banen med den næste generation af virksomhedens kompakte fem-aksde vertikale CNC-bearbejdningscenter i Variaxis-serien, denne gang døbt C-600. 


Japansker Mazak har netop lanceret virksomhedens seneste kompakte fem-aksede vertikale Variaxis C-600-center.

Maskinen kommer som en efterfølger til den succesfulde model Variaxis j-600/5X og introduceres i et attraktivt prisleje med henblik på at levere omkostningseffektiv fem-akset bearbejdning for kunderne, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den kompakte model er kendetegnet ved høj ydelse uden at gå på kompromis med kvaliteten af fundamentet og er i stand til at bearbejde emner op til diameter 730 millimeter og en længde på 450 millimeter og 500 kilogram i vægt.

Ilgangsbevægelserne i X-, Y- og Z-akserne når op på 42 meter i minuttet med spån-til-spå-tid på 4,5 sekunder for hurtigere cyklustider.

Vigtigst er dog den lange række af specifikationsindstillinger, der gør det muligt for brugerne at konfigurere maskinen til at matche præcis deres specifikke applikationer, konstaterer Mazak.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik