Teknovation Logo
robot

 
  • Mens de besøgende ankom spredt over tidsrummet 12 til 16 tog AlmexA-personalet imod, og viste dem rundt i de større og moderne rammer, med behørig hensyntagen til Covid-19-restriktionerne.

18. september 2020, kl. 16:16 

Vellykket AlmexA-indvielsesreception

Fredag eftermiddag markerede AlmexA i Ryslinge ved Odense, flytningen til de større og moderne rammer. Cirka 100 havde sagt ja til arrangementet, og mødte frem over de fire timer.


Èn gang har AlmexA valgt at rykke deres åbent hus-arrangement i forbindelse med forårets flytning til større rammer i Ryslinge, lidt uden for det hidtidige domicil i Odense. Sådan skulle det ikke være én gang til, og indehaver Roar Greinert og det øvrige AlmexA-team havde derfor sat alle sejl til, så det denne gang kunne afvikles sikkert samt ikke mindst trygt i henhold til gældende Covid-19-restriktioner.

Fredag eftermiddag mellem 12 og 16 lagde cirka 100 inviterede gæster vejen forbi, og blev præsenteret for de nu godt 3.000 kvadratmeter under tag, som virksomheden nu har til rådighed i Erhvervscenter Ryslinge, i det tidligere A/S Christian Fabers Fabriker.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Rundturen bød blandt andet på præsentationer af de seneste maskiner i virksomheden, og fremvisning af det store lagerrum, som der er blevet plads til ligesom de tempererede rammer kunne besigtiges gennem de store vinduespartier.

Kundesegmentet er emner til fortrinsvis aluminium til fly- og aerospaceindustrien, forsvarsindustrien såvel som robotproducenter og lignende. De skal til stadighed leveres mere og mere komplette, og derfor er der i dag også moderne rammer for mere end blot de spåntagende processer og den efterfølgende metrologiske opmåling såsom overfladebehandling og montage.

Efter rundvisningen var der også et traktement til gæsterne med lidt godt til mave og gane, serveret i persons-anretninger, så man heller ikke her risikerede spredning af vira. Helt igennem nogle velbesøgte og informative timer i de flotte rammer, som dagens gæster samstemmende roste.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik