Teknovation Logo
robot

 
  • Initiativet industritekniker.nu er paraplyorganisation for de regionale supportteams for industritekniker- og værktøjsmagerudannelser. 2020-generalforsamlingen er grundet Covid-19 rykket til starten af 2021, oplyser Henning Dam.

18. september 2020, kl. 07:14 

Generalforsamling rykkes

Med beklagelse har bestyrelsen bag industritekniker-nu-initiativet valgt at rykke generalforsamlingen, meddeler daglig leder Henning Dam. Det bliver i stedet i starten af det nye år, at man ventes at samles. 


Set i lyset af Covid-19-udviklingen har en samlet bestyrelse for industritekniker.nu-initiativet valgt at udsætte generalforsamlingen til efter nytår.

Det betyder også, at medlemmerne må vente nogle måneder mere med at få en god eftermiddag, hvor Dion Brun fra Danske Støberiers Brancheforening skulle indlede med at fortælle omkring branchens tiltag med at hjemtage støberiteknikeruddannelsen fra Jönköping til Uddannelses Center Holstebro. Støberiteknikerne har samme grundforløb som industriteknikerne og værktøjsmagerne, så parterne har en fælles interesse i at få flest mulige i gang med en metalindustriel erhvervsuddannelse, fremhæver daglig leder Henning Dam, industritekniker.nu. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Bestyrelsen har valgt at a conto opkræve et uændret medlemskontingent for 2020/2021, omend denne beslutning naturligvis skal endeligt godkendes på generalforsamlingen, når den kan gennemføres.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik