Teknovation Logo
robot

 
  • Ved DMG MORI-værkerne i sydtyske Pfronten fremstilles monoBLOCK-maskinerne nu i det 4.000 kvadratmeter store, særlige monoBLOCK Excellence Factory-afsnit.

16. september 2020, kl. 09:06 

Digital fremstilling i Pfronten

DMG MORI-montagen af de fuldt fem-aksede monoBLOCK-maskiner sker fremadrettet i et særligt afsnit i sydtyske Pfronten, hvor man på et 4.000 kvadratmeter areal, kaldet monoBLOCK Excellence Factory, har øget produktiviteten med digitalisering med 30 procent.


Tysk/japanske DMG MORI har som koncern arbejdet målrettet med automatisering og digitalisering af CNC-metalbearbejdning igennem længere tid.

Med idriftsættelsen af et 4.000 kvadratmeter stort monoBLOCK Excellence Factory-afsnit har man således taget sin egen medicin, med anvendelse af digitalisering og automatisering. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Producenten, der er direkte repræsenteret i Danmark gennem DMG MORI Denmark i Fredericia, betegner selv tiltaget som en revolution inden for montage-fremstillingen ved værket.

Flowet er optimeret med eksempelvis Automated Guided Vehicle, AGV'er, der transporterer maskindele, emner og komponenter ubemandet til den dedikerede maskine, hvorved man har forbedret produktiviteten i fremstillingen med hele 30 procent, fremhæver DMG MORI.

Ud over at gavne monoBLOCK-produktiviteten så er fabriksafsnittet også tænkt som et demonstrationsområde, så kunderne kan se, hvad man kan få ud af investere i yderligere automatisering og digitalisering, påpeges det videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik