Teknovation Logo
robot

 
  • De tre lanceringer byder tilsammen kunderne på anseelige produktivitetsforbedringer, fremhævede medlem af Walter Management-teamet Dmitry Andreev ved præsentationen.

14. september 2020, kl. 16:20 

Walter med flere produktlanceringer

Mandag annoncerede den tyske producent af skærende værktøj Walter tre produktlanceringer, hvoraf én er en digital af slagsen, baseret på brug af kunstig intelligens, AI.


Ved en onlinepræsentation mandag for verdenspressen løftede værktøjsproducenten Walter lidt af sløret for de kommende produktnyheder i sotimentet.

En særlig verdensnyhed er dét, producenten betegner som verdens første online designwisard til at fremskynde konsulent- og bestillingsprocessen ved værktøjsudvælgelse til fremstilling af emner, døbt 'Walter Innotime'.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med 'Walter Innotime' uploader kunden en 3D-cadfil af et emne, der skal fremstilles, på producentens hjemmeside. Derefter analyserer softwaren automatisk med AI, hvilke bearbejdningsoperationer, der skal foretages, hvorpå den kommer med et forslag til en værktøjsliste. Dette forslag sendes derpå efter kundens egne ændringsforslag automatisk til Walters-serviceingeniører, der kan optimere opstillingen.

Hvad angår porteføljen af skærende værktøj kom virksomheden særligt med to lanceringer: For det første kommer der en udvidelse af Grooving-drejeværktøjssystemet DX18, som har fået tilføjet to nye varianter i form af G4011-P monoblock Shank Tool og modellen G4041-P til af- og sporstikning. Endeligt præsenterer producenten den seneste version af Walter Tiger-tec-skæret til drejning og fræsning i form af modellen Tiger-tec Gold PVD grade WSP45G. Den komme nu i en særlig farve, med ny PVD-belægningsteknologi og er dermed anvendelig inden for nye anvendelsesområder, konstateres det.

Producenten, der i Danmark er repræsenteret gennem AVN Teknik A/S, Brøndby, holder i denne uge det gratis onlineevent Walterlive, hvor alle interesserede kan tilmelde sig. Her får de skriftlig information og videopræsentationer om de seneste produktler, såvel som om andre aktuelle temaer inden for branchen. Tirsdag sker præsentationerne live på tysk og onsdag er det på engelsk.

Se mere ved at følge lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik