Teknovation Logo
robot

 
  • Rivals Iso 9001-certificering har blandt andet 3D koordinatmålemaskinen som et vigtigt omdrejningspunkt. Jørgen Baltzer og Karsten Marott Jørgensen er det faste team ved Zeiss-løsningen.

15. september 2020, kl. 16:38 

Ros til Rival ved Iso-audit

Medio august gennemførte DNV GL audit hos maskinfabrikken Rival. Virksomheden er således nu for 9. gang auditeret i henhold til Iso 9001 med ros og anerkendelse.


Den 9. auditering i henhold til Iso 9001, der blev gennemført med ros og anerkendelse, lever op til forventningerne hos Rival-bestyrelsesformand Bo Schöler:

”Den åbne og tillidsfulde tilgang, som kendetegner Rival, har tydeligvis også bredt sig til virksomhedens kvalitetsprocedure,” siger Bo Schöler, og fortsætter:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Det er en fornøjelse at opleve, at DNVs auditor roser Rivals arbejde og den måde, alt er tilrettelagt på. Det hele starter med ejere og ledelse og forplanter sig ned i organisationen. Det kan DNVs auditor klart mærke, når han kommer rundt og taler med medarbejderne. Der er styr på procedurerne og på at efterleve dem. Alt er struktureret i vores ledelsessystem, som løbende udvikles og tilpasses”.

Hos virksomheden er der dagligt fokus på at forbedre de interne procedurer.

”Det er afgørende for, at vi kan forblive en værdiskabende forretning, at der er styr på hele kvalitetsområdet,” siger direktør Henrik Holvad.

”Det gælder både håndtering af afvigelser og kundereklamationer, opfølgning på mål og handlingsplaner, overblik over medarbejderkompetencer og mange andre områder, som skal være dokumenterede. Derfor er vi utroligt tilfredse med de positive tilbagemeldinger efter den netop gennemførte audit”. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media