Teknovation Logo
robot

 
  • MECHT er en spiraliseret endefræser til bearbejdning i titaniumlegeringer, som Kyocera aktuelt har føjet til programmet.

Teknovation nr. 10/2020

Spiraliseret endefræser til titaniumlegeringer

Kyocera har udvidet MECH-produktlinjen med MECHT, for at kunne tilbyde en mere stabil ydevne og længere standtid, oplyser Kyocera Unimerco.


På grund af en særlig værktøjsgeometri tilbyder Kyocera med MECHT nu løsninger til opgaver inden for hjørne-, dyk- og sporfræsning samt ramping, når det, ligesom med den eksisterende MEC-serie, kræver et positivt og letskærende design, for 90 grader skuldre og glatte overflader.

Sammenlignet med konventionelle fræsere i denne kategori er det seneste produkt kendetegnet ved en særlig kombination af vendeskærsstørrelser. De større vendeskær i bunden er placeret i værktøjsholderens første trin for at håndtere større skærekræfter. Det stabiliserer bearbejdningen af ​​titaniumlegeringer og nedsænker risikoen for brud markant, fremhæver Kyocera.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Samtidig sikrer det innovative design højere pålidelighed, da de nederste vendeskær holdes på plads ved hjælp af dobbelte kontaktflader.

En anden fordel: Den særlige udkerning, som er større og mere glat, forhindrer, at spånerne stopper til undervejs. Takket være denne kombination reducerer MECHT ikke kun problemer med vibrationer, men også genbearbejdning af spån, fremhæver Kyocera.

Det særlige værktøjsdesign i Kyocera-fræserne giver også øget holdbarhed, på grund af JS-chipbrydere, som kræver en markant lavere skærekraft end andre skær.

På grund af den skarpe skæreevne holdes varmeudviklingen ved skærekanten til et minimum, hvilket igen forlænger levetiden på værktøjsløsningen.

Derudover blev MECHT udviklet med varmebestandig MegaCoat Nano-belægningsteknologi. Den hårde PVD-coating (PR1535) øger produktets brudstyrke og de stabile og langvarige anvendelsesmuligheder, fremhæves det videre. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik