Teknovation Logo
robot

 
  • Iscar Sumocham DCN-borfamilien omfatter nu også diameterområdet 6 til 7,5 millimeter.

Teknovation nr. 9/2020

Sumocham-familie udvidet

Iscars Sumocham-familie med udskifteligt hårdmetal-skærehoved er blevet tilføjet løsninger i 6 til 7,5 diameterområdet. Serien går helt op til løsninger til boring i 12 gange diameters dybde.


Den danske repræsentant for Iscar, KJV A/S, meddeler at producenten - ovenpå succes og øget efterspørgsel på markedet med de allerede lancerede løsninger - nu udvider Sumocham DCN-borfamilien til også at omfatte diameterområdet 6 til 7,5 millimeter.

De tilføjne bor kan bære en vifte af borehoveder til bearbejdning i forskellige typer materialer og alle typer opgaver, såsom ICP, ICK, ICM, ICN, FCP, HCP, QCP og ICG.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Sumocham DCN-bor har cylindriske skafter, som muliggør bespænding af boret i hydrauliske værktøjsholdere (anbefales) eller i spændetangsholdere, oplyser KJV.
 
Ved brug af et HCP- eller QCP-hoved elimineres behovet for at udføre forboring før der bores til 12 gange diameters dybde. Ellers anbefales det at forbore med et DCN 1.5 gange diameter-bor eller et centreringsbor.
 
For optimal ydelse anbefales det at minimere rundløbsfejl og arbejde med et maksimum kast på 0,02 millimeter. Jo mere slør vil påvirke borets ydelse, standtid og hullets kvalitet. Desuden fremhæves det, at der ikke er nogen Setup-tid efter indeksering af Sumocham-borehoveder. ligesom  de kan anvendes både på fræsecentre og drejebænke.. Når der anvendes Sumocham-bor i stationære opgaver (drejebænk), anbefales det at anvende Iscar GYRO-udstyr eller excenterbøsning for at reducere skæv indstilling. Skæv indstilling vil forårsage dårlig ydelse af Sumocham-boret eller endda måske værktøjsbrud.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik