Teknovation Logo
robot

 
  • Iscar Heliface Tangface-systemet er kraftigt og stift, så det kan garantere ydelser på højeste niveau, fremhæver KJV.

Teknovation nr. 8/2020

Aksialindstik og gennemstikning

KJV A/S meddeler, at de fra Iscar nu kan tilbyde et justerbart gennemstikningssystem til aksialindstik og gennemstikningsopgaver for CNC-bearbejdningscentre og -drejebænke.


Iscar Heliface Tangface er et aktuelt lanceret modulært, justerbart gennemstikning- henholdsvis aksialindstiksystem med HSK- og CamFix-hoveder designet til standard Heliface og Tangface-adaptere.

Gennemstikningsværktøjsløsningerne er nu et standardsystem, som giver ubegrænsede muligheder ved aksialindstik og gennemstikningsopgaver på grund af muligheden for justering på en prismefortanding, anfører Iscar.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Systemet er kraftigt og stift, så det kan garantere ydelser på højeste niveau, fremhæves det videre.

Egenskaber er et design på HSK 63- og CamFix C6-hoveder med justerbare kassetter, prismefortandede kassetter kan bære standard Heliface- og Tangface-adaptere for forskellige diametre og standard HFPR- og TNF-platter i bredderne 3, 4, 5 og 6 millimeter. To kassetter og adaptere kan monteres på hovedet og justeres til samme diameter, eller hver kan justeres til forskellig diameter og skabe et bredt spor eller to separate spor i én gennemtrængning og værktøj kan også betjenes med kun en kassette.

Det modulare standardsystem vil forebygge og minimere behovet for specielle kostbare gennemstikningsværktøjsløsninger. Typiske opgaver findes i luftfarts- og olie- samt gasindustrierne, i hydrauliske ventiler, i store ventiler til porte, i konstruktionsbjælker og generelle tekniske komponenter. Gennemstikningsopgaver kan erstatte boreopgaver med stor diameter, i mange tilfælde med en betragtelig reduktion i maskinkraft.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik