Teknovation Logo
robot

 
  • René Gransgaard ser frem mod at tage hul på det næste kapitel i karrieren, der nu har udgangspunkt hos HST, oplyser han.

5. august 2020, kl. 13:02 

Rene Gransgaard til HST

Rene Gransgaard er blevet ansat som produktionschef hos HST i Løsning, meddeler han.


I denne uge, efter sommerferien, har René Gransgaard taget hul på det næste kapitel i han arbejdsliv. Det er som produktionschef hos Horsens Spån teknik A/S, HST, meddeler han.

"Det var dejligt endeligt at kunne hilse på mine nye kollegaer, som alle tog godt imod mig. Jeg ser frem til en spændende og udfordrende fremtid hos Horsens spån teknik, som leverandør af komplekse bearbejdnings dele til vores kunder," udtaler han i forlængelse af opstartsdagen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


René Gransgaards karriere har hidtil også budt på blandt andet en rolle som Managing Director og grundlægger af virksomheden DeProsa og en ansættelse som Head of Departnment hos Schnoor Plast ApS med mere.

Sidste år solgte den mangeårige HST-ejer,  stifteren David Nielsen, Horsens Spån Teknik A/S til firmaets nuværende direktør Michael Henriksen, der er uddannet værktøjsmager.

Blandt de tiltag, der er foretaget siden overtagelsen, er eksempelvis etableringen af et samarbejde med Seco Tools om optimering af de skærende værktøj benyttet i firmeats bearbejdningsceller ved Seco Tools´ salgskonsulent Dan Høibjerg. Noget som Teknovation har skrevet om, hvilket kan ses ved at klikke her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik