Teknovation Logo
robot

 
  • Målet for Hjernø er stadig at runde de 100 medarbejdere om fire år og dermed øge medarbejderantallet med omkring 40 nye medarbejdere, meddeler Aage Agergaard.

4. august 2020, kl. 14:28 

De store kunder trykker på speederen

Efter en periode på lavere blus under forårets Covid19-nedlukning er Hjernø Værktøjsfabrik ved at være oppe i fulde omdrejninger igen, meddeler virksomheden.


Som mange andre virksomheder var forårets coronanedlukning en stor udfordring for Hjernø Værktøjsfabrik. Firmaet måttet justere planer for året, lægge arbejdsrutiner om og ellers tilpasse sig den nye virkelighed efter bedste evne, lyder et fra direktør Aage Agergaard i en nyhed på virksomhedens hjemmeside.

Heldigvis kan direktøren nu konstatere, at fabrikken efter perioden på lavere blus nu er ved at være oppe i fulde omdrejninger igen. De store kunder, der samstemmende trykkede på bremsen i foråret, er nu begyndt at flytte foden over på speederen i stedet, fremhæves det videre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Der er pres på i vores tilbudsafdeling, hvor det strømmer ind med forespørgsler på store projekter. Og det er nok et tegn på, at industrien slet ikke har tid til at stå stille,” udtaler Aage Agergaard, der således forventer et travlt efterår og vinter, og fortsætter:

”Som jeg ser det, er den her omstillingsparathed en af dansk industris helt store styrker. Også under finanskrisen var de store danske virksomheder dygtige til at sadle om, justere kursen og se nye muligheder i sådan en krisetid. Det nyder vi som samarbejdspartner også godt af.”

”Så jeg er forholdsvis sikker på, at det nok skal blive et fint år alligevel, og at vi nok skal komme ud med et acceptabelt overskud,” tilføjer han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik