Teknovation Logo
robot

 
  • Marcus Refsgaard-Schuhmacher har i sommerens løb været hos både Tornos og Schaublin (billedet), og leverancerne i WM-Machines, af de to producenters maskiner, følges fremadrettet op med et optimeringsbesøg ved specialisterne fra DAMRC, oplyser han.

31. juli 2020, kl. 07:42 

WM-Machines er nu med i DAMRC

Et af de seneste medlemmer i Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, er WM-Machines, der repræsenterer Tornos og Schaublin i Danmark.


Den danske Tornos- og Schaublin-repræsentant, WM-Machines, er seneste medlem af DAMRC.

Det betyder også, at når der fremadrettet leveres en CNC-maskine fra firmaet, så tilbydes kunden samtidig optimering ved DAMRC´s specialister, som en del af handelen, oplyser WM-Machines Marcus Refsgaard-Schuhmacher.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han har i de seneste uger også besøgt de schweiziske producenter, Tornos og Schaublin, og er blevet opdateret i deres respektive programmer inden for CNC-drejning,, for at kunne besvare og tackle de udfordringer, som brugerne kan komme til at stå med.

Turen sydpå gør, at Marcus Refsgaard-Schuhmacher ved, at det han lover kun er hvad virksomhederne kan holde, og således vil han ikke komme med udtalelser som ikke holder vand, understreger han, og udtrykker glæde ved, at firmaet fremadrettet, sammen med holdet hos DAMRC, kan sørge for at kundernr får maskiner, det er optimeret til succes.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik