Teknovation Logo
robot

 
  • Opgraderingen af IscarMill F75-familien omfatter en skalfræser-konfiguration, der har et design, som sikrer bedre produktivitet, fremhæver den danske forhandler, KJV.

6. juli 2020, kl. 07:12 

Opgraderet IscarMill F75

Iscar opgraderer IscarMill F75-familien af 75 grader-planfræsere, som bruger enkeltsidede platter, med flere fræsere til de samme platter.


En stribe tilføjne fræsere i IscarMill-familien, betegnet F75...-M, betyder, at familien nu også omfatter løsninger i en skalfræser-konfiguration, med et opgraderet design for bedre produktivitet, oplyser Iscars repræsentant i Danmark, KJV A/S.

Platterne monteres i fræserne F75...-M, bespændt ved hjælp af et kilesystem, som giver højere pålidelighed og gentagelsesnøjagtighed ved positionering af en aktiv skærkant på platten. Derudover giver kilebespændingen mulighed for hurtig og enkelt præcisions-montering af platter. 

F75-familiens tilføjne fræseres hovedegenskaber omfatter 50 til 125 millimeter fræserdiameter, skalfræser-konfiguration, kilebespænding af platter for pålidelig, hurtig og enkel sikring af platter og deres indeksering, kølemiddelhuller rettet mod hver aktiv skærkant, hvilket giver effektiv forsyning af kølemiddel gennem fræserkroppen, og sølv-grå beskyttelsesbelægning på fræserkroppene, som sikrer forlænget standtid på grund af forbedret modstand mod ridser og slibning samt høj rustbeskyttelse.

Anvendelse er blandt andet bearbejdning i hovedgruppematerialer så som kulstofstål og legeret stål, støbejern og rustfrit stål, en vifte af planfræsningsopgaver og et stort område til brug inden for forskellige industrigrene, oplyser KJV.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik