Teknovation Logo
robot

 
  • Kyocera Unimerco-salgschef Simon Sondrup ses her ved det ene af firmaets to Grob-maskiner i Sunds, som fremadrettet vil være repræsenteret i Danmark af CNC Force.

9. juni 2020, kl. 07:28 

CNC Force introducerer nu Grob

Langt de fleste førende producenter af CNC-værktøjsmaskiner har dansk repræsentation. Senest er tyske Grob, der er storleverandør til de førende europæiske automotive industrier såvel som fly- og aerospaceområderne, nu også kommet til, idet producenten har indgået aftale med CNC Force.


CNC Force ApS meddeler, at virksomheden aktuelt har indgået aftale med tyske Grob-Werke om repræsentationen med salg og service i Danmark.

Firmaet vil således fremadrettet stå for salg og service af Grob herhjemme, som særligt er anerkendt for sine High End-maskiner inden for fuld fem-akset spåntagende metalbearbejdning. 

Maskinerne fremhæves som særligt godt repræsenteret i de europæiske bil- såvel som fly- og aerospaceindustrier, hvor man har været storleverandører igennem mange år. Det gælder også blandt leverandører til de automotive industrier, som eksempelvis danske Kyocera Unimerco, der således råder over de to eksisterende Grob-maskiner i Danmark.

CNC Force vil efter sommerpausen få mulighed for at fremvise den første danske demo-maskine, og ser frem til at kunne invitere interesserede inden for, oplyser den danske Grob-forhandler, indehaver Allan Møller, som blandt andet også repræsenterer taiwanesiske Quaser inden for spåntagende CNC-maskiner herhjemme.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik