Teknovation Logo
robot

 
  • Ikke mindst muligheder for tungere beregninger med forbedrede multi-threading-teknologialgoritmer ligger til grund for de seneste forbedringer, fremhæver Hexagon.

2. juni 2020, kl. 07:14 

Edgecam 2021 med produktivitetsboost

Hexagon har lanceret EDGECAM 2021 med henblik på at øge produktiviten gennem udnyttelsen af højere processerkraft og hurtigere generering af værktøjsbaner, fremhæves det.


Svenske Hexagon fremhæver med den netop lancerede EDGECAM 2021 en række forbedringer, der byder brugerne på et 'produktivitetsboost'.

Dette er nærmer bestemt opnået ved at reducere beregningstider gennem at forbedre Cam-softwarens understøttelse af processorbehandlingskapacitet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


To af de mest populære bearbejdningscyklusser, skub og profilfræsning, drager eksempelvis stor fordel af dette, der nærmere bestemt relaterer sig til softwarens multi-threading-teknologialgoritmer.

Ikke mindst fremhæver producenten, hvorledes Waveform Roughing-strategien nu er blevet markant hurtigere, når der skal genereres værktøjsbaner til både solide og wireframe-emner. Talrige benchmarkanalyser peger på omking 30 procent afkortede beregningstider sammenlignet med den foregående version, understreges det.

Endvidere påpeges det, hvorledes der ved brugen af funktionen Profilering Undercut er registreret besparelser på mellem 40 og 60 procent afhængigt af emnernes størrelse og kompleksitet.

Endelig konsteres det, at forbedringer i softwarenarkitekturen generelt giver en gennemsnitlig tidsbesparelse på 70 procent ved kontrol af værktøjssbaner med simuleringsfeaturen Machine Simulator.

Yderligere mange flere forbedringer nævens i producentens oplæg om lanceringen.

EDGECAM forhandles i Danmark af Edge-Team.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik