Teknovation Logo
robot

 
  • Som teknisk designer er Kenneth Nielsen i stand til at ændre på hele grundlaget, som et værktøj er fremstillet ud fra, og ikke kun selve konstruktionen. Det er samtidig hans rolle fremover at ajourføre det pågældende værktøjs 3D-fil og øvrigt materiale, så den er opdateret til eventuelt senere reparationer, oplyser Hjernø.

28. maj 2020, kl. 14:58 

Kenneth Nielsen forfremmet hos Hjernø

Emnedesigner og -konstruktør, Kenneth Nielsen, er blevet udnævnt til Quality Project Manager hos Hjernø, meddeler den odenseanske værktøjsmager. 


Kenneth Nielsen er blevet forfremmet til Quality Project Manager med henblik på at styrke kvalitets- og leveringssikkerheden yderligere, fremhæver Hjernø Værktøjsfabrik A/S.

Fremover er det således hans ansvar at kvalitetssikre nye værktøjer, når de er blevet testet og støbt første gang i virksomhedens eget testcenter og i den forbindelse kommunikere med såvel kunder som produktion om eventuelle justeringer eller ændringer, påpeges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dertil bliver Kenneth Nielsen også ansvarlig for kvalitetssikringen af de værktøjer til reparation og optimering.

”Vi vil rigtig gerne tage vores kunder ved hånden og guide dem gennem fremstillingsprocessen. Vi som leverandør bærer omkostningen og garantien for, at vores værktøjer leveres produktionsklar til kunden, og derfor er det vigtigt for os at forankre ansvaret for kvalitetssikringen hos udvalgte medarbejdere,” siger direktør, Aage Agergaard.

Hidtil har kvalitetssikringen af de enkelte værktøjer været forankret hos den pågældende konstruktør, der har designet værktøjet. Fremover vil dét ansvar så blive flyttet til Kenneth Nielsen, der derefter kan uddelegere opgaven til forskellige specialister i huset. Eksempelvis for at få nye øjne på værktøjet og klargøringen af det, påpeges det.

”I og med, at jeg ikke har været inde over emnet fra starten, vil jeg typisk ikke være så låst af vanetænkning og den slags,” siger Kenneth Nielsen, og Aage Agergaard tilføjer:

”Vi tror, det også vil give en øget tryghed hos kunden, at vi forankrer al systematisering og dokumentation hos én person.”


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik