Teknovation Logo
robot

 
  • Nye teknologier kan give en mere effektiv og digital produktion, gøre det nemmere at møde individuelle kundekrav til produkter eller forbedre kvalitetskontroller. Alt sammen noget, der forbedrer virksomheders konkurrenceevne og styrker forudsætningerne for fremtidig vækst, fremhæver MADE.

23. april 2020, kl. 13:31 

Få 100.000 til en god idé

Muligheden for at tage del i et MADE Demonstrationsprojekt er nu tilbage, fremhæver organisationen.


MMV'er kan nu få viden for op til 100.000 kroner til at løse en konkret udfordring i virksomheden eller afprøve en ny teknologi i produktionen.

Det sker gennem de såkaldte MADE Demonstrationsprojekter i regi af Manufacturing Academy of Denmark, som nu igen er åbent for ansøgere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Op til 200.000 kroner, hvor halvdelen af budgettet er egenfinansiering fra den ansøgende virksomhed, bevilges, og projekterne skal være bygget op omkring den ansøgende virksomheds ideer til løsning af udfordringer med en eksisterende produktion eller forbedringer af denne.

Herudover skal det klart beskrives, hvilke af de MADE udvalgte temaer, projektet relaterer til og hvordan.

Disse tæller i den nye omgang: Digital design, Smart Industrial Products, Digital Manufacturing Processes, Intelligent Supply Chain, Smart Factories, Digital Assistance Tools, Organizing Digital Production, Automation with Collaborative Robots og Sensor Technologies and Production Data.

Herudover er der de faste MADE-temaer under kategorien Sustainable Manufacturing Business Models and Value Chain Design.

Deltagene kan blive koblet op på Teknologisk Institut, FORCE Technology eller Alexandra Instituttet og derigennem adgang til de teknologier, den viden og de kompetencer, der er nødvendige i forhold til at løse den konkrete udfordring, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik