Teknovation Logo
robot

 
  • Hydroscands aktuelt lancerede Smart Kit til filterregulering.

Teknovation nr. 7/2020

Filterregulator-kit fra Hydroscand

Med lanceringen af et såkaldt Smart Kit med en filterregulator til pneumatik sammen med de mest almindelige tilhørende komponenter, introducerer Hydroscand aktuelt en måde at regulere lufttrykket i værktøjsmaskiner og øvrigt produktionsudstyr.


Hydroscand introducerer et filterregulator-kit, der er egnet til værksteder og brancher, hvor det især bruges til at regulere lufttrykket til produktionsudstyret.

Kittet indeholder hvad der skal til for at installere filterregulatoren på stedet, hvilket sparer tid for kunden, som så hverken skal kontrollere, at det hele er der eller skal købe alle komponenter enkeltvist, påpeger Hydroscand.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Filterregulatoren har en formonteret åbne- og lukkeventil til lukning af trykluften. Den kan sikres yderligere ved hjælp af en hængelås, som garanterer, at der ikke lukkes op for trykluften ved et uheld, som for eksempel når en servicetekniker skal servicere maskinen.

Filterregulatoren har en trykregulering på mellem 0,5 og 10 bar og et partikelfilter på 25 mymeter, som fjerner partikler og kondensat. Kondensatet drænes, når filterregulatoren er trykløs, eller med manuel dræning.

Partikelfiltret renser luften og højner dermed luftkvaliteten, inden den trykkes ind i de tilkoblede maskiner. Det mindsker risikoen for driftsforstyrrelser forårsaget af dårlig luft, påpeger Hydroscand videre.

Filterregulator-kittet giver et flow på op til 1.200 liter/minuttet Ved 6,3 bar.
Med fordelingsblokken kan flere trykluftsenheder, som styres og reguleres fra filterregulatoren, tilsluttes samtidigt. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik