Teknovation Logo
robot

 
  • Henrik Spangholt, Product Manager for Windpower hos TaeguTec Scandinavia (t.v.) og produktionschef ved Nordmark Maskinfabrik Michael Jacobsen, ses her foran en bundramme til en vindmølle.

9. april 2020, kl. 11:18 

Samarbejdspartnere på nittende år

teknovationNr. 4 - 2020   Nordmark Maskinfabrik, der er en af landets største leverandører inden for bearbejdning af store emner, til alt fra maskin- og sværindustrien til offshore- og vindmølleindustrien, lægger vægt på langvarige relationer og evnen til at levere de rette teknologiske løsninger. Det har virksomheden fundet i samarbejdet med TaeguTec, som indledtes i 2002.


Siden grundlæggelsen i 2002 har Nordmark Maskinfabrik A/S haft TaeguTec som sin primære samarbejdspartner når det gælder skærende værktøj.

”Vi kom fra en anden virksomhed, hvor vi brugte nogle af TaeguTecs produkter inden for fræsning, og så var det naturligt at holde os til en leverandør, som vi kendte og havde gode erfaringer med,” fortæller Nordmarks produktionschef Michael Jacobsen i det aktuelle Teknovation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I takt med at Nordmark har bevæget sig ind på nye forretningsområder, er samarbejdet med TaeguTec blevet mere omfattende til også at omfatte boring. Samarbejdet kører nu på sit 19. år, og i al den tid har Henrik Spangholt været tilknyttet som konsulent.

Henrik Spangholt er Product Manager for Windpower hos TaeguTec i Danmark, og han er en kapacitet på området. I forhold til Nordmark håndterer Henrik Spangholt teknisk support og optimering af processer samt test af nye værktøjer. Henrik Spangholt kommer også med ideer til taylormade løsninger og står for kontakten til baglandet i Sydkorea, når ideerne skal føres ud i livet. 

Læs hele den spændende artikel ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik