Teknovation Logo
robot

 
  • Der er både artikler med virksomheder, der på Additive Manufacturing-udstyr 3D-printer beskyttelsesudstyr i forbindelse med Covid-19-bekæmpelsen, spåntagende og pladebearbejdende underleverandører, der investerer og udbygger deres kompetencer, for at stå godt rustet til den nærmeste fremtid og meget mere i den aktuelle avis.

8. april 2020, kl. 17:59 

48 spændende sider er nu online

teknovationNr. 4 - 2020   I næste uge udsendes april-udgaven, som nu er trykt og afleveret til distribution. De aktuelle 48 sider er også publiceret her, så man allerede nu kan læse online, hvad der venter i avisen. Det gælder blandt andet artikler om en række af de virksomheder, der lige nu holder hjulene i gang i Danmark.


De aktuelle 48 sider kommer godt rundt om stort og småt i branchen. Og det er en branche med god aktivitet, og hvor hjulene bliver holdt godt igang, mens Covid-19-kampen udkæmpes i det offentlige rum. Der er suppleret med svejseteknologi, spåntagende CNC-maskiner og yderligere avanceret robotteknologi i branchen såvel som stadig flere pladebearbejdningsmaskiner, som til stadighed kommer ud i virksomhederne, bliver installeret og efterfølgende tages i brug.

Naturligvis bliver der taget forbehold og udvist nødvendig distance, men samtidig, så snurrer de metalbearbejdende maskiner løs, og der leveres til kunder i ind- og udland, og tæt ved 150.000 brancheansattes jobs har derved den største sandsynlighed for også at være dér, når det igen bliver mere normalt rundt omkring.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det gælder svejserobotter fra Weldingdroid til blandt andet danske Holmskov, det gælder et stort fem-akset CNC-fræsecenter til Röttgers Værktøj, leveret af Masentia A/S, som også har leveret et spændende stort Miyano-drejecenter til Ishøj Mekaniske, ligesom et Doosan-center til KISO er blevet leveret af Duroc Machine Tool, et Hermle-bearbejdningscenter afleveret til Lykkegaard og et fem-akset CNC-bearbejdningscenter fra DMG MORI til Møllers Værktøjsfremstilling mens en Amada CO2-laserskærer har fundet plads hos Herfølge-virksomheden Stålvaresfabrikken Skandinavien og en fuldautomatisk B3 ATA-kantpresse er leveret af Salvagnini Scandinavia hos Carlssons Smide ligesom KP Components har investeret i en Zeiss koordinatomålemaskine, der er installeret på værkstedsgulvet, og derfor flytter målearbejdet helt ud, hvor spånerne tages.

Læs hele den spændende udgave, ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik