Teknovation Logo
robot

 
  • Fuchs metalbearbejdningsløsninger supporteres ved DMG MORI’s kunder, som en nauturlig del af samarbejdet - nu også i Norden.

7. april 2020, kl. 17:07 

DMG MORI og Fuchs samarbejder i Norden

DMG MORI-Fuchs Technology Partnership udbredes nu også til de tyske organisationers danske repræsentationer.


Tilbage i 2017 blev der mellem de tyske selskaber DMG MORI AG og Fuchs Petrolub SE indgået en teknisk samarbejdsaftale, for at sikre et tæt samarbejde inden for området for køle-/smøremidler og CNC-værktøjsmaskiner. Samarbejdet er siden udvidet til alle koncernernes datterselskaber, og omfatter derfor i dag også Norden, og herunder Danmark.

Målet med det tekniske samarbejde er i fællesskab at udvikle smøremiddelløsninger og -tjenester til maskinapplikationer. Planen omfatter også at opnå yderligere fremdrift i digitaliseringen af produktionsprocesser og tilstandsovervågning af maskiner og anlæg.
 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Partnerskabet med DMG MORI er en yderst vigtig milepæl for os, hvad angår udviklingen af segmentet metalbearbejdning på det skandinaviske marked,” fortæller salgschef Nicklas Gustafsson, Fuchs Sverige, og fortsætter:


”Det, at der er tillid til at drøfte Fuchs metalbearbejdningsløsninger med DMG MORI’s kunder, og vise hvordan Fuchs’ tekniske viden kan bidrage til deres produktionsprocesser, betragter vi som en stor mulighed for begge parter”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik